Make your own free website on Tripod.com
Biocil
webmaster@bwcyu.com       www.bwcyu.com      tel/fax. ++381 11 3190147

 

BwC osnovan Sept 1, 1999

Uzorak BwC nalepnice koju dobijate uz svaku prezentaciju za svoj poslovni prostor/kancelariju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08 Mar 2001

 

 

Prirodni preparat, iza koga stoji nekoliko vrhunskih lekara, pomogao je pacijentima sa tezim oblicima kancera.

B I O C I L

 

 biocil_bjela2.jpg (6650 bytes)           biocil_bjela.jpg (9331 bytes)

BIOCIL je prirodni preparat endemskih vrsta biljne flore planine Bjelasice. Pokazao se uspesnim u lecenju kako malignih tumora, tako i metastaza i lokalnilh recidiva. Sa uspehom su leceni i izleceni tumori i metastatske promene na mozgu, respiratornom i digestivnom sistemu, uropoetskom-reproduktivnom sistemu, dojci, kozi.

biocil2.jpg (6561 bytes)

Bolesti krvi, kako crevne tako i bele loze, te bolesti limfnih zlezda, takodje su lecene i izlecene BIOCILOM. Kod mnogih pacijenata doslo je do normalizovanja holesterola i triglicerida u serumu, posle terapije BIOCILOM. Takodje se smanjuju arterioskleroticne smetnje, a kod nekolicine pacijenata doslo je do smirenja gangrenoznih promena (bilo arterioskleroticne ili dijabeticne etiologije).

biocil3.jpg (7819 bytes)

U poslednjih nekoliko meseci lecim i posmatram pacijente sa ulceroznim kolitom, kronovom bolescu i kolitima razlicite etiologije - postoji evidentno poboljsanje - smanjuje se broj stolica, one nisu vise krvave, popravlja se krvna slika i opste stanje organizma. Takodje se pokazao delotvornim u rehabilitacionom periodu posle velikih i mutilantnih operacija i povreda, te dugotrajnog konzervativnog hospitalnog lecenja - kad dolazi do pada otpornosti organizma. Uzimanjem BIOCILA ceo organizam se brzo oporavlja - popravlja se apetit, vraca se psiho-fizicka snaga.

biocil_proizodnja.jpg (5883 bytes)
Zujovic iz Bjelog Polja

Bitno je terapiju BIOCILOM zapoceti sto ranije po postavljanju dijagnoze. Hemijo (cito), RTG i druge terapije nisu kontradiktorne sa uzimanjem BIOCILA. Naprotiv. Vec nekoliko dana od pocetka uzimanja BIOCILA kod pacijenata je vidno poboljsanje. Deluje blagotvorno na citav organizam pojacavajuci imunitet, poboljsavajuci krvnu sliku i opste stanje organizma. Pacijent se oseca bolje, postaje vitalniji i fizicki aktivniji.


Sve informacije vezane za vase bolesti i informacije o proizvodu mozete dobiti na dole navedene telefone ili E-mail.

BIOCIL
Zujovic iz Bjelog Polja
mobtel: 069/052-229
mobtel: 063/372-668
tel. 084/72-530
biocilv@yubc.net