Make your own free website on Tripod.com
Ivasan
webmaster@bwcyu.com       www.bwcyu.com      tel/fax. ++381 11 3190147

 

BwC osnovan Sept 1, 1999

Uzorak BwC nalepnice koju dobijate uz svaku prezentaciju za svoj poslovni prostor/kancelariju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08 Mar 2001

 

Biljne tinkture"IVA SAN"

fitoterapeut: Miljkovic Predrag

Lecenje: Katarakte, glaukoma, razrokosti, kratkovidosti, dalekovidosti, slusnog nerva, zujanja u usima.

ivasan1.jpg (10012 bytes)

Vid i sluh su najvaznije funkcije koje omogucuju komunikaciju medju ljudima,zato se fitoterapeut Miljkovic i opredelio da pomaze ljudima koji imaju takvih zdrastvenih problema. Nekoliko godina se vec uspesno bavi prirodnim nacinom lecenja i postigao je odlicne rezultate kombinovanim biljnim i terapeutskim metodama,gde zvanicna medicina nije uspela. Za svakoga se posebno odredjuje terapija zavisno od stepena ostecenja, godina starosti i opsteg zdrastvenog stanja. Prirodno lecenje se primenjuje kako kod odraslih tako i kod dece jer nema kontraindikacija. O rezultatima njegovog rada najbolje govore primeri iz prakse.

Lecenje el. akupunkturom spondiloze (okostavanje vratnih prsljenova), glavobolja, bolova u: ramenima, ledjnom delu vrata i lopaticama.
ivasan2.jpg (6745 bytes)El. akupunkturom lecimo artritis i druga reumatska oboljenja kao i posledice sloga (oduzetost i opustenost misica ruku, nogu i lica)
ivasan3.jpg (8086 bytes)

R.B. 11 god.  Tezi oblik glaukoma (ocni pritisak 25mm Hg pre pocetka terapije).  Klasicnim medicinskim lecenjem nije postignut bikakav efekat, pa su roditelji odlucili da pokusaju sa biljnim terapeutskim metodama "Miljkovic".  Posle 2 meseca lecenja ocni pritisak je normalizovan i dete vise nije u opasnosti od moguceg gubitka vida.
M.M. 7 god.  Slab vid pracen strabizmom (levo oko bezi prema unutra).  Predlozena operacija koju su roditelji hteli da izbegnu.   Kombinovanim terapeutskim i biljnim preparatima oko se vratilo u svoju osu a i vid se popravio, tako da je operacija izbegnuta.
D.M. 67 god. Obolela od glaukoma pre vise godina. Tezak secerni bolesnik (2X dnevno insulin) i sa upotrebom kapi ( glaumol i pilokarpin) ima visok ocni pritisak. Vidi samo svoj dlan na tridesetak centimetara. Posle terapije ocni pritisak je normalizovan (17-18), vidi predmete na nekoliko metara a secer je sa 17 jedinica pao na 7 jedinica.
Anka J. 74 god. Na jednom oku je bila prisutna katarakta i glaukom. Na jedan metar videla je sve kroz maglu, dok drugo oko nije u funkciji zbog davne povrede. Takodje je doslo do odumiranja ocnog nerva. Kod ove gospodje se posle dve nedelje povratio vid, sto je za mene kao fitoterapeuta najbolji rezultat. O njenom izlecenju obavesila me njena sestra, jer je Anka bila suvise uzbudjena i nije mogla da prica. Reci njihove zahvalnosti za mene kao coveka i fitoterapeuta puno znace.

Bioptron terapijom, melemima i biljnim kapima lecimo upale sinusa, kako kod odraslih tako i kod dece.
ivasan4.jpg (7554 bytes)


Melemima i bioptron terapijom uspesno lecimo  teske upale srednjeg uva (narocito kod dece)
ivasan5.jpg (10750 bytes)

R.J. 12 god Nekoliko godina nosi naocare -3 -4. Na kontrolnom pregledu nije videla ni jedan red na tabli sa slovima i brojevima. Posle terapije vidi dva reda na tabli bez naocara. Nastavlja terapiju do potpune korekcije vida.

 

 

B.V. 80% ostecenje sluha na oba uva praceno zujanjem i depresijama, zbog slusnog nerva. Posle terapija doslo je do poboljsanja od 40% sto je i potvrdjeno uradjenim audiogramom. Pacijent nije vise depresivan.

 

 

D.B. 43 god. Ostecenje sluha 75% zbog slusnog nerva. Nosi slusni aparat bez koga nije mogla da komunicira. Posle terapije moze i bez aparata da prica i cuje preko telefona

Biljnim tinkturama uspesno pomazemo kod:
upale vena i otoka, posle preloma kostiju (pospesuje rast novih kostanih celija

"IVA SAN"


T.C."Vidikovac"ul.Kneza Viseslava 63 kancelarija br.1.36/1 sprat
tel.(+381) 011-504-078, mob tel.063/252-192