Magija
webmaster@bwcyu.com       www.bwcyu.com      tel/fax. ++381 11 3190147

 

BwC osnovan Sept 1, 1999

Uzorak BwC nalepnice koju dobijate uz svaku prezentaciju za svoj poslovni prostor/kancelariju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08 Mar 2001

 

 

Crna Magija se leci!

 

Slucaj iz ordinacije maga Ljubomira Todorovica

 

01magija.jpg (7873 bytes)       Nas citalac Marinko Tosic iz Srbobrana ziveo je deset godina u skladnom i srecnom braku sa zenom koja ga je razumela i podrzavala.  Pre sedam godina dobili su sina Igora koji je nedavno posao u skolu.  Stekli su dovoljno da sebe mogu smatrati u imucnije, iako su u pocetku bili tek porodica sa prosecnijim primanjima.  Na izgled, sve je bilo sjajno.  Ali, pre dve godine zapocele su Marinkove nevolje.
Odjednom je poceo da gubi novac tamo gde je nekada dobijao.   Sve cesce se vracao kuci pod "gasom", iako je pre toga bio zakleti antialkoholicar.  U njegovoj porodici sve se najednom izmenilo.  Atmosferu razumevanja, ljubavi i sloge pocela je da razdire nesloga, mrznja, bezrazlozna sumnjicenja...  To vise nije bio dom mira.
- Ne mogu vam opisati kako mi je bilo - prica Marinko.  - Zenu sam i dalje voleo, o sinu da i ne govorim, ali jednostavno je ispadalo da sam je vredjao svakom svojom izgovorenom recenicom.  Bog mi je svedok da sam mislio najbolje, ali sve se pretvaralo u uvrede.  Nisam znao sta radim.  Savetovao sam se sa prijateljima, isao i kod psihijatra, hteli su da me smeste u bolnicu.  Ali, pomogli nisu.
Pre nekoliko meseci upoznao sam gospodina Ljubomira Todorovica koji je tada saradjivao sa posnatim vidovnjakom Yvonkom Kristicem.  On mi je reako, a Kristic se sa time slozio, da je kod mene doslo do ozivljavanja magije koja je bacena na moju porodicu nekoliko kolena ranije.
Todorovic je inace poznat po dijagnostikovanju magijskih uticaja i raznih vidova prokletstva medju kojima su porodicna i kucna.  U doticnom slucaju on je skinuo magiju i sa klijenta i sa njegove kuce i zamolio ga da ga posetimo za nekoliko meseci i ispricam mu zapazanja.
- Odmah posle intervencije gospodina Todorovica primetio sam da moje reci nailaze na bolji prijem kod moje porodice.  Nesto se dogodilo.  Ja ne znam sta, ali da je bilo mnogo bolje, u to me nije trebalo posebno uveravati.  Malo po malo vratilo se poverenje moje supruge,  a anse dete je postalo srecnije i zadovoljnije.  Ni dan danas nemam objasnjenje kakve su takve stvari moguce, ali eto, one postoje a ja sam zivi svedok.
- Nije opasna samo magija koju crni mag moze da baci na nekoga - objasnjava Ljuba Todorovic, - Kod nas je najcesce srece tzv. nagazna magija, koja izaziva mrznju i nepodnosljivu odbojnost najcesce bracnih drugova.  Isto tako opasna je, magija koju ja nazivam magijom sa zadrskom.  Pod njom smatram magijske uticaje koji su baceni na neciju kucu pre vise godina, pa cak, u nekim slucajevima i pre vise vekova.   Takva magija moze da ozivi, odnosno da ponovo postane aktivna i da unisti zivot nekome ko nije kriv ni duzan.  Ali ta magija je slepa i ne bira zrtve.  Cesto pod njenim uticajem nadju se i deca.
Primera ima mnogo ali o tome trebaju da pricaju moji klijenti a ne ja.  Ako vam treba pomoc, dodjite ili me pozovite za ugovaranje prijema.

 

mag
Ljubomir Todorovic
naselje Galenika, ul. Brace Fogi br.1, Beograd
Tel. 011/ 611-605